Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok

Gelieve je toestel
te draaien.

Menu

Wie zijn we

We zijn een klein team van overachievers dat streeft naar perfectie. We bouwen lange termijn relaties op én dragen service hoog in het vaandel. Of je project nu groot of klein is, wij staan klaar voor jou.

Daevy Van Den Bossche

Daevy Van Den Bossche

Glaswerken VDB

Vooraf alles mooi besproken en enkele voorbeelden getoond. Het resultaat was zelfs veel beter dan ik me had durven voorstellen. Iemand die perfect aanvoelt en begrijpt wat een klant verlangt. Wachem maakt er ook geen enkel probleem van om achteraf nog een kleine aanpassing te doen. Je krijgt hier dus ook nog eens een service achteraf en dat is misschien nog wel het belangrijkste. Als er mij iemand iets vraagt voor een website dan weet ik bij wie ik ze moet sturen.

Laurent Wery

Laurent Wery

Pro Gear

Core Graphics is al jaren mijn vaste partner. Websites zijn steeds van hoog niveau, snel aangemaakt en volledig naar wens. Ik beveel Core Graphics ook aan bij mijn klanten indien zij iemand zoeken voor een snelle en betaalbare oplossing . Nog geen seconde spijt van gehad!

Jacky Vandevyvere

Jacky Vandevyvere

De Feestbaron

Ik ben heel blij dat ik met Core Graphics in zee ben gegaan, de website is perfect en beter dan wat ik had verwacht, het contact met Wachem was heel fijn en uiteraard professioneel, ik zal je zeker aanraden en bij vernieuwing kom ik zeker terug.

Christof Caubergs

Christof Caubergs

B&V adviesgroep

Steeds correct en professioneel advies op maat van je zaak. Wachem luistert zeer goed naar de behoefte en levert nadien maatwerk af. Geen standaard werk, geen templates. Zowel de grafische kant als de technische kant van de website is steeds volledig getest en zeer kwalitatief. Na de oplevering heb je dus geen onaangename verassingen of problemen. een aanrader!

Astrid De Wit

Astrid De Wit

2pass Clinic

Met een oog voor detail en sterke kennis op vlak van webdesign, grafische vormgeving en UX kan je bij Core Graphics steeds rekenen op professioneel advies. Er wordt steeds geluisterd en proactief gezocht naar de beste oplossing op maat van de klant. Wij zijn zeer dankbaar voor de snelle support, tijdige opleveringen en technische tips!

Ken De Norre - De Groof

Ken De Norre - De Groof

Movetex/RefAssist

Inmiddels hebben we twee websites van A tot Z laten ontwikkelen door Core Graphics. Ik ga nergens anders meer. Topkwaliteit en topservice. Aanrader. Bedankt Wachem!

Jonathan Tassin

Jonathan Tassin

Red Bull

Ik werk al meer dan 15 jaar samen met Core Graphics. Kwaliteit & service vormen daarbij de rode draad doorheen alle digitale opdrachten. Bedrijven die zoeken naar een no-nonsense partner, met ervaring, engagement tov. de klant en kennis van zaken, kan ik met een gerust gemoed Core Graphics aanraden.

Gertjan Verdickt

Gertjan Verdickt

Run for MS

Enorm tevreden van de samenwerking. Luistert naar de klant, werkt erg professioneel en snel. Verwerkt feedback zoals het hoort en staat klaar voor follow-ups. Aanrader! Meerwaarde voor mijn project.

Guy Rasschaert

Guy Rasschaert

The Wine Guy

Wachem denkt mee met zijn klant / opdrachtgever. Hij stelt gerichte vragen en kan de antwoorden daarop vertalen naar een performant product dat voldoet aan de noden van de klant.

Carol Reznor

Carol Reznor

Consulting/Training

Mijn complimenten aan Wachem die de vaardigheid beheerst om zijn enthousiasme en inzichten moeiteloos door te geven. Tijdens de training bewees hij zich gemakkelijk aan te passen aan mijn specifieke behoeften en op een manier te reageren die zijn uitgebreide en diepgaande kennis van het vakgebied onthult. Aanbeveling ... een duidelijk ja!

Iris Steenhout

Iris Steenhout

2Relax

Ik ben nogal veeleisend als het gaat om ontwikkeling, ik ben zelf een IT'er. Wachem heeft onze verwachtingen weten te overtreffen. Hij bouwde een systeem voor ons dat perfect samenwerkte met onze eigen softwaresystemen, en bracht geweldige ideeën op tafel waar we nog niet eens aan hadden gedacht. Altijd spot on en duidelijke communicatie. Bovendien zag het er allemaal geweldig uit.

Frederik Schutyser

Frederik Schutyser

AdCore

Wachem/Core Graphics is steeds bereikbaar, antwoordt zeer snel op mails. Hij is to the point en weet ongelooflijk goed waarover hij praat! Een echte aanrader om mee samen te werken!

Met meer dan 15 jaar ervaring én meer dan 500 opgeleverde projecten zijn we een vaste partner voor tal van bedrijven.

Enkele klanten

Red Bull
BNP Paribas Fortis
Hello Bank
Organics by Red Bull
Jet Import
Movetex
Ace Tennisschool Zottegem
B&V adviesgroep
o2 Clinic
Koken met Jan
Sens Merelbeke
2pass Clinic